30 maj 2020
11:30

IF Brommapojkarna 8

Referat: Bollstanäs SK 2 grön - IF Brommapojkarna 8

Vi konstaterar att Bollstanäs är en vacker plats att spela fotboll i solskenet. Matchen finns till stor del tillgänglig i appen Min Fotboll och du vill titta på reprisen.

Förutom doften av bondgård var det storleken på en av deras spelare som var det som stack ut mest för killarna, skulle man kunna säga, hemmalagets nummer 22 var både stor och stark – och duktig.

Trots detta började vi matchen bra och hade 2-0 efter ca 12 minuter innan hemmalaget genom fint spel gav 2-1 till paus.

Direkt efter avspark blir det 2-2. Joshy fixar två snabba mål – och därmed ett hat trick - efter bra förarbete av Adrian och Max. Efter Sams fina soloprestation är det 5-3, men åter jobbar Bollstanäs sig in i matchen. 5-4 när vi går till sista vilan. Hm, låter sådär…

En liten bit in i sista perioden blir det ett mål som kanske lika bra kan krediteras både Leon och Sam och med tio minuter kvar tror vi nog att jobbet är gjort. Men icke. Hemmalaget kommer tillbaka och fixar, kanske förtjänt, 6-6.

Vi skulle väl kunna säga att vi var ganska duktiga som individuella spelare i den här matchen, men att vi inte var lika duktiga som lag som vi var mot t ex Lidingö nyligen. Framför allt i det defensiva spelet, när motståndaren har boll.

Axel var mycket duktig kapten för dagen och Joshua fick väldigt förtjänt det gröna kortet.